Η εταιρία μας

Η Εταιρία μας, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΔΑΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού από πλαστική ύλη. Συνεχίζει την δραστηριότητά της σε νέες εγκαταστάσεις, διατηρώντας τις μακρόχρονες συνεργασίες με μεγάλες ευρωπαϊκές παραγωγές τις οποίες διανέμει σε μεγάλες επώνυμες αλυσίδες καταστημάτων Πανελλαδικά.

Είμαστε αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα του επώνυμου Ιταλικού οίκου πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης «TONTARELLI», ο οποίος διατηρεί δίκτυο αντιπροσώπων σε Ευρώπη και Αμερική.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας με αποτέλεσμα να βρίσκουμε μεγάλη ανταπόκριση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Αφομοιώνουμε τις ανάγκες της αγοράς και αναπτύσσουμε δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Παιανία, στην οδό Ειρήνης 25,  απ’ όπου και διακινούνται τα εμπορεύματα μας.

Tontarelli intelligenza plastica

Η εταιρεία Tontarelli ιδρύθηκε το 1979 από τον Sergio TONTARELLI, όπου σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο βιομηχανικό όμιλο, ο οποίος έχει σημειώσει επιτυχία στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο χάρη στα ποιοτικά πλαστικά προϊόντα για οικιακή χρήση.

Η τεχνογνωσία παραγωγής και το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου Tontarelli του επέτρεψαν να γίνει ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές πλαστικών οικιακών ειδών.

Τα προϊόντα μας

Το λογότυπο «Intelligenza Plastica» έχει γίνει συνώνυμο με μια σειρά έξυπνων και εξαιρετικά πρακτικών στη χρήση προϊόντων που συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική και τον σχεδιασμό, ιδανικά για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση. Κάθε δημιουργική ιδέα, που αργότερα μετασχηματίζεται σε ένα νέο προϊόν, είναι πάντα προσεκτικά προσαρμοσμένη για να πληροί τις απαιτήσεις λειτουργικότητας και χρηστικότητας, σε συνδυασμό με μια ευνοϊκή αναλογία ποιότητας-τιμής, η οποία μπορεί να προσελκύσει τον καταναλωτή από την αρχή.